Rikuperim i të dhënave nga smartphone

Siguri Inteligjencë është e specializuar në rekuperimin e të dhënave të fshira nga:

  • Cellularë me siteme operative Symbian ose personale (NOKIA, Samsung, Motorola, Siemens etj).
  • Smarthpone Android, iPhone ose Windows Phone (ex. Samsung S2-S3-S4, iPhone 4-4s-5-5s, Nokia Lumia etj).

Jemi të aftë të rekuperojmë (sipas modelit dhe të dhënave të telefonit):

SMS TË FSHIRA, RREGJISTRIN E TELEFONATAVE TË FSHIRA, EMAIL, FOTOGRAFI, VIDEO, AUDIO.

Falë laboratorit të pajisur dhe software-ve të shumtë në dispozicion, ne jemi të aftë të operojmë në shumicën e celularve dhe rekuperimin e çdo të dhëne që ka qenë prezent e më pas është fshirë nga celulari.