Rekuperimi i të dhënave nga Memory Card

Siguri Inteligjencë shpk është e specializuar në analizën dhe rekuperimin e të dhënave nga:

EMRIAKRONIMPËRMASATDRMKAPACITETI’ MAKSIMAL
PC CardPCMCIA85.6 × 54 × 3.3 mmAsnjë 
CompactFlash ICF-I43 × 36 × 3.3 mmAsnjë32 GB
CompactFlash IICF-II43 × 36 × 5.5 mmAsnjë64 GB
SmartMediaSM / SMC45 × 37 × 0.76 mmAsnjë128 MB
Memory StickMS50.0 × 21.5 × 2.8 mmMagicGate1 GB
Memory Stick DuoMSD31.0 × 20.0 × 1.6 mmMagicGate16 GB
Memory Stick Micro M2M215.0 × 12.5 × 1.2 mmMagicGate8 GB
Multi Media CardMMC32 × 24 × 1.5 mmAsnjë8 GB
Reduced Size Multi Media CardRS-MMC16 × 24 × 1.5 mmAsnjë 
MMCmicro CardMMCmicro12 × 14 × 1.1 mmAsnjë 
Secure DigitalSD32 × 24 × 2.1 mmCPRM128 GB
miniSDminiSD21.5 × 20 × 1.4 mmCPRM32 GB
micro SDmicroSD11 × 15 × 1 mmCPRM64 GB
xD-Picture CardxD20 × 25 × 1.7 mmAsnjë8 GB

(* Per të njohur tipin e memories që posedon kliko në emrin në tabele dhe do shfaqen detajet).

Falë laboratorit tonë ne jemi të aftë të lexojmë, ekzaminojmë dhe rekuperojmë të dhënat në të gjitha file-t kryesorë: File System (NTFS, FAT32, HFS+, XFS, UDF etj).

Kjo na lejon të rekuperojmë praktikisht të gjitha të dhënat e ruajtura në memory card (documenta, foto, video, audio).