Rekuperimi i të dhënave nga MAC

Agjensia Siguri Inteligjencë  është e specializuar në rekuperimin e të dhënave të fshira nga:

  • Macbook (përfshirë Macbook Pro, Macbook Air, Macbook Retina etc. etc.).
  • iMac e Mac Pro.

Jemi të aftë të rekuperojmë të dhëna pavarësisht sistemit operativ të instaluar në MAC:

  • MAC OS (të gjitah versionet nga 7.6 në 9.2.2).
  • MAC OS X (nga versioni 10.1 Puma duke kaluar tek të tjerat (Panther, Tiger, Leopard etc.) deri në versionin aktual.

Falë laboratorit tonw jemi të aftë të lexojmë, ekzaminojmë dhe rekuperojmë të dhënat në të gjitha file-t kryesorë: File System (NTFS, FAT32, HFS+, XFS, UDF etc. etc.), dhe të analizojmë kompjuterin kur është formatuar hard disku apo riinstaluar i gjithë sistemi operativ ! (Edhe në rastin kur është instaluar windows nëpërmjet bootcamp apo të ngjashme)

Kjo na lejon të rekuperojmë praktikisht çdo tip të dhene të ruajtur në kompjuter (dokumenta, video, audio) dhe me kerkesë të klientit të fillojmë kërkimin e dokumentave të lidhura me programet e instaluara në kompiuter (psh posta elektronike, kronologjinë e internetit, backup të pajisjeve android apo Iphone etj.)