Cambiavoce Super Voice

Pajisje e re, në gjendje për të krijuar 14 tonalitete të ndryshme zëri nga i juaji, duke siguruar që pala tjetër nuk do ta njohë zërin tuaj origjinal. Është e thjeshtë për t’u përdorur, mjafton të lidhni mikrofonin e telefonit celular dhe të flisni me mikrofon të furnizuar.

350€