Marrës IC R6

Marrës i ri portabël, pasuesi natyral i të famshmit IC-R5.
Ky model është i pajisur me ushqyes DC të jashtëm për përdorimin e aparatit me ushqyes. Marrësi është i pajisur me antenë të brendshme me hekur për marjen në AM. Rreth 1250 kanale në memorie.  L’IC-R6 propozohet si trashëgues natyral i modeleve të njohura   IC-R3 e IC-R5 duke mbajtur standartin kualitativ dhe  performancat tipike të marrësve ICOM.

PERFORMANCA

 • Gamë operative e gjerë nga 100 kHz në 1309,955 MHz  në AM, FM FMW
 • Skanim i lartë deri në 100 ch/sec .
 • Pavarsi operative deri në 15 orë marrje (me bateritë e rikarikueshme), dalje audio 50 mW dhe autoparlant të jashtëm me 8 ohm.
 • 1300 canale memorie totale, 50 memorie për limit skanimi dhe 200 memorie me funksion regjistrimi automatik
 • 150 mW dalje audio.
 • VSC funksion kontrolli audio i squelch
 • Aurikolar me antenë për marje gama aeronautike AM dhe FM broadcast.
 • Kontroll nga PC.
 • Karikues baterie tavoline opsionale (BC-194)

Gama e marrjes e gjerë: nga 0,100 në 1309,995 MHz

L’IC-R6 zgjat frekuencën e marrjes nga poshtë duke filluar nga 100 kHz.
Mund të dëgjohen dhe transmetime radioamatoriale, AM (valë të mesme), FM, stacione që kërkohen me valë të shkurtra, audio e emisoneve televizive analoge (nuk është e mundur dëgjimi i emisioneve TV dixhitale) dhe një varietet stacionesh të perdorshme.

Skanimi i shpejtë, deri në 100 kanale në sekondë.
Në mënyrën  VFO është e mundur të merret një shpejtësi skanimi të 100 kanaleve në sekondë.
Kjo do rrisë fuqinë dhe eficencën gjatë kërkimit në të gjithë spektrin deri në 1300 MHz.

Mënyra të ndryshme skanimi:

 • Skanim i plotë – Skanim me banda – skanim i programuar
 • Skanim me shkrim automatik në memorie
 • Skanim ndër memorie – skanim prioritar
 • Skanim ndër shkallët e memories
 • Skanim në kanale të caktuara – skanim në tonalitetet subaudio
260€