MINI CAMERA PORTABEL AUDIO & VIDEO DIXHITALE – SUPORTON KARTE MEMORIE DERI NE 128 GB

MINI KAMERA PORTABEL AUDIO & VIDEO DIXHITALE – SUPORTON KARTE MEMORIE DERI NE 128 GB

Karakteristikat:

  1. Mini Kamera regjistrues video,  me përmasa 4.8*2.2*1.2 cm, portative, kompakte dhe e përshtatshme.
  2. Fillimi i regjistrimit/ruajtjes së videos me një klikim. E thjeshtë në përdorim.
  3. Sinkronizim i kohës, datës & orës për çdo skedar.
  4.  Ruan automatikisht skedarin nëse bateria është në pikën e fundit të mbarimit.

Kjo është një mini kamer, me definicion të lartë, që mund të ngjitet në një rrip çante, ose çantë shpine, apo si një gjerdan rreth qafës.

Madhësia e trupit: 4.8*2.2*1.2cm, pesha vetëm 33 gram, e lehtë dhe e lëvizshme, pasi një varëse ose zbukurim i varur mund të jetë fshehja më e mirë për të shkrepur foto.

Cilësia e figurës 1080P HD, e përshtatshme për xhirim video në skena të ndryshme pune dhe jete. Lente 12 milionë pikselë, shkrepje me kënd të gjerë 105 gradë, hapje të madhe F3.5, video me makinë ultra të shpejtë me tetë bërthama.

HAPJE ME NJË KLIKIM – PËRDORIM I LEHTË

Shtypni butonin në drejtimin lart për të filluar regjistrimin e videos dhe tërhiqeni butonin poshtë për të  ruajtur videon.

Përmes një lidhjeje OTG mund të shikoni skedarët direkt nga telefoni juaj android. Tani e tutje, nuk keni nevojë të mbani kompjuter në udhëtime pune.

Ai mbështet teknologjinë e karikimit të shpejtë të tipit C dhe mund të regjistrojë gjatë karikimit dhe mund të zgjasë rreth 2 orë me një karikim të plotë.

Kjo pajisje mund të përdoret gjithashtu si një aparat fotografik ose kamera në internet për një kompjuter.

Efekti i videos së tij është shumë më i qartë se videoja e celularit.

109€