MIKRO PËRGJUES AMBIENTAL - KOHE REALE; TEKNOLOGJIA GSM- PAJISUR ME KARTE SIM- KOHEZGJATJA E BATERISE 10 DITE; NANO-SPY

Mikro Përgjuesi 10 Ditor është përgjuesi më i vogël dhe më i avancuar aktualisht në treg, me distancë të pakufizuar dëgjimi.

Kjo pajisje speciale përdor teknologjinë më të fundit për t'ju lejuar, me lirinë dhe lehtësinë e përdorimit, të dëgjoni tingujt mjedisorë të asaj që ndodh në vendin ku vendoset produkti.

Ndërmerrni këto 3 hapa të thjeshtë për të përdorur NanoSpy 10 ditor dhe për të dëgjuar zërat e pranishëm në mjedisin ku produkti është vendosur:

  1. Vendosni një kartë nanosim brenda produktit (një kartë telefonike e zakonshme pa kodin aktiv të pinit).
  2.  Aktivizoni produktin dhe aktivizoni numrin tuaj të telefonit për të thirrur produktin duke dërguar një komandë të thjeshtë SMS (kjo është për të parandaluar përdoruesit e tjerë të telefonit që të mos thërrasin pa dashje përgjuesin NanoSpy).
  3. Telefononi numrin e vendosur në nanospy për të dëgjuar tingujt e ambientit në çdo distancë që jeni!

Ky prokut i veçantë (i disponueshëm ekskluzivisht në faqen tonë të internetit ose në dyqanet tona) gjithashtu ofron funksionin e aktivizimit të zërit me rikthim automatik, i cili i lejon dëgjuesit t'ju bëjë thirrje drejtpërdrejt, në rast se mikrofoni percepton zhurma në mjedisin në të cilin produkti është i pozicionuar.

Nqs funksioni i aktivizimit të zërit është i çaktivizuar, për ta menaxhuar atë, thjesht dërgoni një SMS të thjeshtë, për ta aktivizuar ose çaktivizuar atë sipas dëshirës, varësisht nga kushtet e përdorimit.

  • NanoSpy 10 ditor me përmasa shumë të vogla prej vetëm 60 * 25 * 17mm ofron autonomi maksimale në Stand-By 10 ditor.

Konsumi në përdorim pasqyron skemën e mëposhtme:

  • Autonomia Maksimale në Stand-By: 10 ditë (konsumi në stand-by = 4mAh / 8mAh).
  • Maksimumi i autonomisë në dëgjim të vazhdueshëm: 5 orë (konsumi në dëgjim = 80mAh / 100mAh).
  • Maksimumi i autonomisë me përdorim standard (1 orë dëgjimi në ditë): 5 ditë (konsumi 180-200mA ditë).
540€