MIKRO PËRGJUES MJEDISOR LLAMPADAR

Mikro përgjues ambiental i fshehur në mënyrë të përkryer në një ABAZHUR TAVOLINE.

Ky mikro përgjues ambiental është produkti ideal për ata që duan të monitorojnë atë që ndodh në zyrën e tyre ose në shtëpinë e tyre për periudha të gjata, sepse ky përgjues ushqehet direkt nga rrjeti elektrik dhe për këtë arsye nuk ka nevojë të rifurnizohet.

E disponueshme në dy versione të ndryshme (versioni me transmetim radio / version me transmetim përmes rrjetit GSM) ky përgjues ambiental përpunohet në laboratorët tanë.

Për më shumë informacion mbi këtë product ose produkte të tjera të ngjashme na kontaktoni në 067 211 5555.