MIKRO PËRGJUES GSM KARIKUES MAKINE USB GT100

Mikro përgjuesi GT100 i fshehur në mënyrë të përkryer brenda një karikuesi USB makine, është produkti ideal për ata që duan të monitorojnë bisedat që ndodhin brenda makinave të tyre shpejt dhe me maturi.

Ky mikro përgjues ambiental ka shumë pika të forta, ndër to:

  • Autonomi e pakufizuar në veprim.
  • Distancë e pakufizuar në dëgjim. Ky përgjues makine vepron me anë të një Nano simi të përbashkët (të tilla si ato të përdorura për iPhone dhe gjeneratën e fundit të smartphones) dhe lejon përmes një thirrje e thjeshtë për të dëgjuar zërat dhe tingujt e asaj që ndodh rreth produktit në çdo distancë që ju jeni.
  • Fshehje e përsosur. Ndryshe nga çdo pajisje tjetër, kjo pajisje nuk ka të meta, si cilësi e dobët zëri, vrima/fole/ dhe për këtë arsye ajo është e panjohur edhe për më të ekspertit për ta diktuar atë.

Funksionalitet i i përsosur i garantuar nga fakti që të dy portat USB në ngarkuesin punojnë në mënyrë të përkryer si priza të zakonshme për të ngarkuar telefonat mobil dhe smartphones.

550€