MIKRO PËRGJUES AMBIENTAL ORË RADIO PHILLIPS

Mikro Përgjues Ambiental përkryer, i fshehur në orën e zakonshme me Radio Philips. Ky përgjues ambiental është produkti ideal për ata që duan të monitorojnë se çfarë ndodh në zyrën ose në shtëpinë e tyre për periudha të gjata, sepse kjo pajisje ushqehet direkt nga rrjeti elektrik dhe për këtë arsye nuk ka nevojë të karikohet.

E disponueshme në dy versione të ndryshme (versioni me transmetim radio/version me transmetim përmes rrjetit GSM) ky përgjues ambiental përpunohet në laboratorët tanë.

Për më shumë informacion mbi këtë pajisje ose mbi produktet e tjera në katalogun tonë, ju lutemi na kontaktoni në 067 211 5555 ose vizitoni zyrën tonë më të afërt.