MIKRO PËRGJURES GSM 4 DITOR NANOSPY

Mikro Përgjuesi 4 Ditor është pajisja më e vogël dhe më e avancuar aktualisht në treg, me distancë dëgjimi të pakufizuar.

Në të vërtetë, kjo pajisje speciale përdor teknologjinë më të fundit për t'ju lejuar, me lirinë dhe lehtësinë e përdorimit, të dëgjoni tingujt mjedisorë të asaj që ndodh në vendin ku vendoset produkti.

Ndërmerrni këto 3 hapa shumë të thjeshtë për të përdorur NanoSpy 4ditor, për të dëgjuar zërat dhe tingujt e pranishëm në mjedisin ku produkti është vendosur:

  1. Vendosni një kartë nano sim brenda produktit (një kartë telefonike e zakonshme pa kodin aktiv të pinit).
  2. Aktivizoni produktin dhe aktivizoni numrin tuaj të telefonit për të thirrur produktin, duke dërguar një komandë të thjeshtë SMS (kjo është për të parandaluar përdoruesit e tjerë të telefonit që të mos thërrasin pa dashje përgjuesin NanoSpy).
  3. Telefononi numrin e vendosur në nanospy për të dëgjuar zërat në ambienti, në çdo distancë që jeni!

Ky produkt i veçantë (i disponueshëm ekskluzivisht në faqen tonë të internetit ose në dyqanet tona) gjithashtu ofron funksionin e aktivizimit të zërit me rikthim automatik, i cili i lejon dëgjuesit t'ju bëjë thirrje drejtpërdrejt, kur mikrofoni percepton zhurmat në mjedisin në të cilin produkti është i pozicionuar.

Funksioni i aktivizimit të zërit të parazgjedhur është i çaktivizuar, për ta menaxhuar atë, thjesht dërgoni një komandë të thjeshtë SMS për ta aktivizuar ose çaktivizuar atë sipas dëshirës, varësisht nga kushtet e përdorimit.

  • NanoSpy 4 ditor me përmasa shumë të vogla prej vetëm 42 * 25 * 12mm ofron autonomi maksimale në Stand-By 4-ditor .
  • Konsumi në përdorim pasqyron skemën e mëposhtme:
  • Autonomi maksimale në Stand-By të plotë: 4 ditë (konsumi në stand-by = 4mAh / 8mAh).
  • Maksimumi i autonomisë në dëgjim të vazhdueshëm: 5 orë (konsumi në dëgjim = 80mAh / 100mAh).
  • Maksimumi i autonomisë me përdorim standard (1 orë dëgjimi në ditë): 2 ditë (konsumi 180-200mA ditë).
450€