LOKALIZUES DHE DËGJUES AMBIENTAL MIKRO 6 DITOR

Kjo është pajisja më e vogël lokalizuese e vendodhjes në botë, që funksionon si GPS, por edhe si dëgjues ambiental falë teknologjisë GSM, në distancë të pakufizuar.

Falë teknologjisë GSM me të cilën është i pajisur kjo pajisje, mjafton të vendosni një kartë SIM brenda në pajisje dhe të kryeni një telefonatë normale për të dëgjuar gjithçka ndodh në ambientin ku është pozicionuar produkti.

MICRO GSM-GPS 6 DITOR është e pajisur me një mikrofon të amplifikuar, i projektuar posaçërisht për të perceptuar tingujt edhe nëse futet në qese, në xhepat e rrobave ose në situata ku mikrofoni mbetet pak i mbuluar.

Ky produkt, rezultat i nanoteknologjisë së fundit, punon me anë të kartës micro sim (të tilla si iPhone 4 / 4s, Galaxy S3 / S4, Galaxy Note3 dhe pajisjet më të fundit në treg) me qëllim të optimizimit të madhësisë së produktit.

MICRO GSM-GPS 6 DITOR gjithashtu është i pajisur me bateri të rikarikueshme polimer litium (performancë më të madhe se bateritë litium jon) e cila garanton autonominë e produktit për 24 orë me 30 thirrje (për të ditur pozicionin) dhe 1 orë dëgjim mjedisor, pavarësisht madhësisë së saj shumë të vogël.

800€