LOKALIZUES DHE DËGJUES AMBIENTAL MIKRO 1 DITOR

Kjo është pajisja më e vogël lokalizuese e vendodhjes në botë, që funksionon edhe GPS por edhe si dëgjues ambiental falë teknologjisë GSM, në distancë të pakufizuar.

Falë teknologjisë GSM me të cilën është e pajisur mjafton të vendosni një kartë SIM brenda produktit dhe të kryeni një telefonatë normale për të dëgjuar gjithçka ndodh në ambientin ku është pozicionuar produkti.

MICRO GSM-GPS 1 DITOR është e pajisur me një mikrofon të amplifikuar, i projektuar posaçërisht për të perceptuar tingujt edhe nëse futet në qese, në xhepat e rrobave ose në situata ku mikrofoni mbetet pak i mbuluar.

Ky produkt, rezultat i nanoteknologjisë së fundit, punon me anë të kartës micro sim (të tilla si iPhone 4 / 4s, Galaxy S3 / S4, Galaxy Note3 dhe pajisjet më të fundit në treg) me qëllim të optimizimit të madhësisë së produktit.

MICRO GSM-GPS 1 DITOR gjithashtu është i pajisur me bateri të rikarikueshme polimer litium (performancë më të madhe se bateritë litium jon) e cila garanton autonominë e produktit për 24 orë me 30 thirrje (për të ditur pozicionin) dhe 1 orë dëgjim mjedisor, pavarësisht madhësisë së saj shumë të vogël.

 

150€