Test i ri anti-droge

I dizenjuar në formën e ampulës dhe i lehtë në përdorim.

Narcotest-i është më i lehti në përdorim, më i besueshëm dhe më i përdorur gjerësisht.
Narcotest zbulon prezencën e 5 llojeve të ndryshme të narkotikëve përmes pështymës.
Testi imunologjik zbulon kanabis, opiate, kokainë, amfetaminë dhe methamphetamine (MDMA). Në më pak se 5 minuta, do të merrni rezultate të dukshme dhe të cilësisë (THC 8 minuta).

 • Ky mjet përdoret që në vitin 1996 në dogana, forcat e zbatimit të ligjit dhe policisë kufitare në Australi, Evropë, Shtetet e Bashkuara dhe Afrika e Jugut.
 • Përdoret nga më shumë se 2500 agjenci lokale dhe shtetërore të zbatimit të ligjit në mbarë botën.

Është provuar të jetë testi më i besueshëm në treg, në sajë të përbërjes së tij me Biosensor, i mbrojtur nga disa patenta kombëtare dhe ndërkombëtare.

KARAKTERISTIKAT:

 • I shpejtë për mbledhjen e kampionit të lëngjeve me gojë – më pak se 10 sekonda!
 • Niveli më i ulët i lëngjeve me gojë – vetëm 10ul!
 • Niveli më i ulët i THC dhe Kokaina – 10 ng / ml!
 • 100% ndjeshmëri dhe 100% saktësi.
 • Në më pak se 5 minuta ju do të merrni rezultate të dukshme dhe të cilësisë. (Dhe 8 min për të THC)
 • E thjeshtë në përdorim
 • Higjienike për t’u përdorur.
 • Nuk ka nevojë për një lexues elektronik.
 • Çertifikatë nga laboratorë të akredituar.
 • Nuk kërkon ekspertizë mjekësore.
90€