Elektrik dore swat

Elektrik taktik ushtarak i realizuar me alumin aeronautik me Led CREE, e pajisur me zoom drite që na lejon të zgjerojmë ose ngushtojmë fashën e dritës për të pasur dritë më të shkurtër ose më të gjatë, me tre mënyra ndriçimi Power Maksimale; Safe Minimal; dhe të mesme. Ushqehet me bateri të rikarikueshme 3,7V  2800mAh litiumi e përfshirë në paketim sëbashku me karikuesin. Merr karikim drejtpërsëdrejti pa pasur nevojë për heqjen e baterisë, mjafton të lidhni fishën me karikuesin fiks apo atë të makinës, të përfshira në paketim.  Është e pajisur me lidhës sigurie për të shmangur rënien.

PËRMBAJTJA E PAKETIMIT

 • Elektriku.
 • Përshtatës për karikim në makinë.
 • Karikues  rrjeti.
 • Bateri  litiumi  prej 3,7V 2800mAh.

SPECIFIKAT TEKNIKE

 • Llampe e fuqishme led cree 50000W e teknollogjisë së fundit.
 • Materiali: alumin i oxiduar aeronautik.
 • Tre mënyra përdorimi Safe, Power, e S.O.S
 • Ushqimi: 1 bateri litiumi 3,7V 2800mAh.
 • Ngjyra: e zezë militare.
 • Gjatësia: 160mm.
 • Gjerësia: 33mm.
 • Pesha: 195gr.
90€