Elektrik dore profesional

Elektrik ushtarak i realizuar me alumin aeronautik dhe dritë led të fuqishme 5000W. Është i pajisur me zoom drite që lejon zgjerimin ose ngushtimin e fashës së dritës, për dritë më të shkurtër ose më të gjatë. Ky elektrik ushtarak ushqehet me tre bateri, ose një bateri të rikarikueshme 3.7 V – 4200 mAh litium. Bateria është e përfshirë në paketim, së bashku me karikuesin e saj. Fuqi Maksimale, Mesatare, Minimale. Gjithashtu është i pajisur me një kapëse për mbajtjen e tij tek rripi i pantallonave apo diku tjetër.

SPECIFIKAT TEKNIKE

 • Llampa: Led CREE 3W e teknollogjisë së fundit 5000W
 • Materiali: Alumin i oksiduar aeronautik
 • Ndezja: e pasme nëpërmjet butonit të gomës.
 • Ushqimi: 1 bateri litiumi 3,7 v 4200mAh x 18650, ose 3 x pilula.
 • Ngjyra: e zezë militare.
 • Gjatësia totale: 13,4 cm circa

PËRMBAJTJA E PAKETIMIT

 • Elektrik Dore LED 5000W
 • Bateria 4200 mAh e rikarikueshme
 • Karikues baterie me rrjet fiks
 • Karikues baterie për makinë
 • Tregues SOS Emergjence
70€