Elektrik Dore 160 Lumen

Elektrik dore me fuqi të lartë që përdor si burim drite LED Osram Golden Dragon me një qark elektronik me rendiment të lartë për rregulllimin e fluksit të dritës.

Përbërësit kryesorë janë prodhuar me alumin aeronautik dhe plastik të cilësisë së parë. Jetëgjatësia e led: deri në 100.000 orë.

Mënyra e funksionimit: Drita ON për 100 % deri në OFF (fikje)

Fluksi i dritës: drita ON për 100% deri në 191 lumen

Ushqimi : 2 bateri alkaline të tipit “AA” ose dy bateri Ni-Mh të tipit “AA” me kapacitet minimal 1500mAh. Gjatësia e dritës (në errësirë të plotë) deri në 300 m.

Funksionim i vazhdueshëm (me bateri alkaline CC 3V 2000mAh) konstant në të njëjtën mënyrë deri në 90 minuta.

  • Përmasat: ø 27,9 x 150,2 mm
  • Pesha: rreth 0,120 kg (pa bateri)
  • I papërshkrueshëm nga uji: IP-X4
  • Trupi: Alumin i oxiduar
80€