Alarm SC610

Alarm shtëpie për mbrojtie ndaj ndërhyrjeve të jashtme + telekomandë Infrared.
Alarm i veçantë mbrojtjen e pronës tuaj ndaj ndërhyrjeve të paligjshme. E lehtë për t’u përdorur dhe instaluar, me kontroll të largët infra red, dhe me një shkallë deri në 8 metra. Sirenë e lartë me fuqi 105 dB.

  • Sensori me infra të kuqe zbulon lëvizjet në 110 ° dhe ka një gamë prej 10 m;
  • Telekomanda e sensorit me infra të kuqe lejon aktivizimin dhe çaktivizimin e njësisë në një distancë prej 8 metra;
  • Kohë Output 30 sekonda;
  • Kohë Input 8/2.
  • Bateri Indicatoredi
  • Furnizim me energji nga jashtë.
  • Furnizimi me energji elektrike i brendshëm nëpërmjet 3 bateri AA (të përfshira).
60€