USB mini regjistrues me sistemin vox

Mikro-regjistrues audio me funksion aktivizim zëri VOX, i inkorporuar në një USB të zakonshme.

Elegant dhe praktik, ky regjistrues është mjaft i përdorshëm në regjistrimin e bisedave  diskrete dhe me kualitet shumë të lartë audio. Në bazë të funksionimit të thjeshtë, pajisja përdoret si një USB normale duke u aktivizuar vetëm në rast nevoje. Ky produkt do kthehet në një aksesor të pandashëm të jetës tuaj të përditshme.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

  • Memoria: 4GB
  • Bateria: Batteria al litio 120mAH Integrata
  • Lidhja me PC: USB 2.0
  • Formati i Regjistrimit: ËAV
  • Kohëzgjatja: 16 orë në funksion
  • Kohëzgjatja e Karikimit: 4 orë
  • Përshtatet me Ëin-ME, Ëin-2000, Ëin-XP o successivi, mac os9
  • Dalja Audio: Attraverso Pc
  • Përmasat: 65 x 21 x 9mm

 

600€