Stirolaps regjistrues F412

Stirolaps special regjistrues digjital i një teknologjie të lartë dhe pa shenja që e dallojnë atë si pajisje regjistrimi.

Funksionimi: Për të filluar regjistrimin mjafton një klik, pa pasur nevojë për komanda të veçanta. I lehtë në përdorim edhe për personat që nuk kanë njohuri teknike. Aktivizim vokal sipas nevojës. Ngjyrë floriri. Të gjitha regjistrimet shkarkohen në PC nëpërmjet daljes USB të inkorporuar në trup. Është i pajisur me telekomandë për kontroll të komanduar të regjistrimeve, pa pritur deri në shkarkimin e tyre në PC.

Pen F412 Regjistrues.

  • Furnizues i përshtatshëm / ngarkues.
  • Kabllo e dedikuar USB.
  • Kufje dhe pajisje audio për dëgjim të regjistrimeve edhe pa përdorimin e një PC.
  • Udhëzim manual në italisht.

SPECIFIKIMET TEKNIKE:

  • Operimi përmes baterisë së integruar të ringarkueshme.
  • 12 orë autonomi në punë.
  • Buton Regjistrimi i thjeshtë On- Off.
  • Trupi elegant alumini.

Ky stirolaps i veçantë nuk ka asnjë led, melodi ose indikacione që të lenë të kuptosh që është një regjistrues, duke e kthyer atë një pajisje komplet të sigurtë. Ndezja dhe fikja e tij bëhen nëpërmjet sustës që ka çdo stirolaps normal. E thjeshtë për t’u përdorur edhe nga jo-profesionistë.

PRODUKT EKSKLUZIV ME MARKË ITALIANE, ME GARANCI KONFORMITETI, E LËSHUAR NGA ENTET E CERTIFIKIMIT ITALIAN KONFROM LIGJIT: 2006/95/CE ; 1999/05/CE

 

700€