Regjistrues zëri F360

Ky regjistrues digjital është fjala e fundit e teknologjisë digjitale dhe mjaft i lehtë në përdorim. Me aktivizimin e butonit REC filloni menjëherë regjistrimi. Gjithashtu i’u lejon të regjistroni në 3 lloje mënyrash:

 • LP: Kohë e Gjatë Regjistrimi (formati ACT)
 • SP: Format Standart Regjistrimi (formati ËAV)
 • HP: Kualitet i Lartë Regjistrimi ( formati ËAV)
 • Monitor LCD me ngjyra.
 • Bateri me Litium e Rikarikueshme.
 • Regjistrime telefonike.
 • Funksion regjistrimi me mikrofon të jashtëm.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

 • Përmasat: 93x30x13mm      
 • Pesho:34g
 • Memoria: 2GB
 • Kohëzgjatja e baterisë në regjistrim të vazhdueshëm: 15 orë 
 • Kohëzgjatja e Regjistrimit: LP 560 orë; SP 140 orë; HP 34 orë
 • Sistemi operativ: Ëindoës 98/SE/Me/2K/XP/Vista
 • Formati i Regjistrimit: ACT ËAV MP3
 • Formati i muzikës: Mp3 WMA
 • Kohëzgjatja e Karikimit: rreth 2 orë

PRODUKT EKSKLUZIV ME MARKË ITALIANE, ME GARANCI KONFORMITETI, E LËSHUAR NGA ENTET E CERTIFIKIMIT ITALIAN KONFROM LIGJIT: 2006/95/CE ; 1999/05/CE  

 

 

300€