Regjistrues VOX 7 ditor

Mikro-regjistrues profesional me sistem VOX të aktivizimit të zërit. Arrin të regjistrojë deri në 7 ditë (80 orë regjistrim në memorie të brendshme). Kjo pajisje përdoret për regjistrimin e bisedave në mënyrë të fshehtë për një kohë të gjatë dhe me kualitet shumë të lartë audio.

Përdorim i thjeshtë, kjo edhe për faktin e përmasave të vogla të pajisjes. Ky produkt do kthehet në një mjet të domosdoshëm për sigurinë tuaj.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

 • Bateria: Bateri litiumi  120mAH e integruar
 • Lidhja me PC: USB 2.0
 • Formati i regjistrimit: WAV
 • Kapaciteti Memories: 80 orë
 • Kohëzgjatja e karikimit: 2 – 3orë
 • Pështatet me  Win-ME, Win-2000, Win-XP e me pas, Mac os9
 • Dalja Audio: Attraverso Pc
 • Përmasat: 50 x 30 x 20mm
 • Autonomi: 7 ditore
 • Magnet i inkorporuar për pozicionim të shpejtë.
 • Operimi përmes baterisë së integruar të ringarkueshme.
 • Hapje dhe Mbyllje e thjeshtë nëpërmjet butonit On – Off
1000€