Mini regjistrues mini top 14 ditor

Regjistrues audio ambiental, në përmasa mjaft të vogla, që regjistron në vazhdimësi (pa pasur nevojën e ndërrimit të baterisë apo kartës së memories) për 14 ditë.

Kjo pajisje profesionale e një teknologjie të lartë është e dizenjuar mbi teknologjitë më të mira prezente në treg si:

  • AGC (Automatic Gain Control) që rregullon në mënyrë automatike ndjeshmërinë e mikrofonit.
  •  Sistemi i aktivizimit të zërit që regjistron vetëm në prezencë të zhurmave (me intesitet të rregullueshëm) për kursim memorie/ose bateri.
  • Programim i brendshëm i orës dhe datës.
  • Lehtësi në ndërrimin e baterive dhe memories (MICRO SD). Me dy hapa të thjeshta do të merrni skedën e memories dhe t’a zëvendesoni atë me një te re, si dhe ndërrim i shpejtë i baterive për regjistrim 14 ditë të tjera. Në këtë mënyrë do të shkarkoni regjistrimet në një moment të përshtatshëm.
  • Përmasa  ultra të vogla vetëm 8mm*22mm*12 mm.
1100€