Mikro regjistrues micro Top 3 ditor

Mikro regjistrues audio ambiental profesional me përmasa ekstremisht të vogla dhe cilësi të lartë audio. Ky është regjistruesi audiomë i vogël në botë me përmasa 30x13x6 mm. Është i pajisur me sistemin regjistrim me aktivizim zeri (VAS), kalendar dhe orë, në mënyrë që të programoni regjistrime automatike në periudha të ndryshme kohore.

Funksion i garantuar dhe në prezencë të vibrimeve apo pluhurit. Kjo pajisje fshihet kudo. I pajisur me bateri litiumi të rikarikueshme që zgjasin rreth 3 ditë regjistrim.

1500€