MICRO-KAMERA TELEVIZIVE WIFI

Micro-kamera Wi-Fi profesionale e fshehur në një televizor normal. Kjo micro-kamerë speciale i’u lejon të shikoni në kohë reale videon që do të regjistroni nëpërmjet celularit tuaj apo PAD-it tuaj nga cila do distancë që ndodheni. Është mjaft e përdorshme në mbikëqyrje për të monitoruar hyrje të paautorizuara. Ky aparat mikrospiun konfigurohet nëpërmjet një aplikacioni të thjeshtë në celularin tuaj Smartphone (dhe konfigurimi zgjat më pak se 5 min) dhe do lidheni me rrjetin tuaj Wireless ( prezent në vendin ku ndodhet produkti) pa qënë nevoja të bëni abonim shtesë të internetit.

Ky tip mikrokamere me transmetim Wi-Fi (në këtë rast e fshehur në një televizor normal) vendoset në çdo pajisje elektro apo produkt që ka energji elektrike (që disponon një hapësire minimale për fshehjen e kamerës) si p.sh.:

  • Radio; Radioalarm.
  • Televizor.
  • DVD apo DVR .
  • Printer.
  • Makineri kafeje.
  • PC; Ekrane kompjuteri .
  • Sensor Alarmi ose Antiduhan. 

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Konfigurim i Thjeshtë (nuk është e nevojshme të përdorni porte routeri apo IP fixe në linjn tuaj ADSL.  Mjafton të vendosni pasëordin tuaj të rrjetit ËIFI)
  • Rezolucioni 640*480 - 1280*720 me selektim automatik.
  • Pamje nga iPhone / iPad / Android.

Transmetime të mbrojtura me password.