Microfono direzionale mic par new

Mikrofon me drejtim special ultra i ndjeshëm me parabolë dhe kufje.

Mikrofon me drejtim special shumë i ndjeshëm, i përbërë nga një mikrofon i fuqizuar i vendosur në parabolë dhe kufje për dëgjime profesionale.

Kap zhurma dhe tinguj të dobët në distance të largëta. Mikrofon i ndjeshëm dhe qarqe të sofistikuara amplifikojnë sinjalin dhe e bëjnë këtë pajisje unike në llojin e vet. Rregullim i frekuencës së marrjes. Parabola amplifikon më tej 50 herë intesitetin e sinjalit të kapur dhe rrit drejtimin duke minimizuar zhurmat.

Gjithashtu është e pajisur me një pajisje që rregullon nivelin e zhurmës, duke mos shkaktuar shqetësimin për dëgjimin tuaj.

Funksionon me bateri  9V.

350€