Microfono direzionale mic par

Microfon me drejtim, me parabolë, dylbi, dhe regjistrues dixhital

Kap zhurma dhe tinguj të të dobët nga distance të largta. Pajisje dëgjimi. Shumë e nevojshme për kërkime, siguri, gjueti, lojra lufte, shkencë, sport etj. Mikrofon i ndjeshëm dhe qarqet e sofistikuara amplifikojnë deri në 800 herë sinjalin dhe e bëjnë këtë pajisje unike në llojin e vet. Rregullim i frekuencës së marrjes. Parabola amplifikon 37 herë  më tej sinjalin e marrë dhe rrit drejtimin duke reduktuar zhurmat. Përmban një regjistrues dixhital të menjëhershëm për disa sekonda, e instaluar tek kufjet për të kryer regjistrime interesante. Funksionon me bateri 9V.

150€