SUPER MIKRO TELEKAMERA CCD DITËN & NATËN

Mikro Kamera Profesionale me ngjyra dhe dimensione shumë të vogla, vetëm 12 x 12mm. Është e pajisur me mikrofon të ndjeshëm amplifikues dhe sensor CCD me funksion ditë & nate, që lejon mikro kamerën të kalojë automatikisht në vizion bardhë e zi, për përmirësimin e regjistrimit.

Super mikro kamera CCD Dite & Nate.
Furnizimi me energji elektrike 12 V.

DIMENSIONET DHE SPECIFIKAT TEKNIKE:

  • Rezolucioni 700 linja televizive.
  • Lidhje RCA / BNC.
  • Furnizimi me energji elektrike: 12 V.
  • Temperatura e punës: -10 ° C deri + 50 ° C.
  • Dimensionet: 12 x 12mm.   
250€