SUPER MICRO TELECAMERA CMOS

Mikro kamera profesionale me ngjyra dhe përmasa mjaft të vogla, vetëm 9.5 x 9.5mm. Është e pajisur me mikrofon të ndjeshëm amplifikues dhe sensor CMOS, që bën të mundur filmimin ne mjedise me ndriçim minimal prej 0.008 LUX. Njësia e furnizimit me energji 5V.

DIMENSIONET DHE SPECIFIKAT TEKNIKE:

  • Rezolucioni 700 linja televizive.
  • Ndriçim Minimal 0.008 LU
  • Lidhje RCA / BNC.
  • Furnizimi me energji elektrike: 5 V.
  • Temperatura e punës: -10 ° C deri + 50 ° C
  • Përmasat: 9.5 x 9.5mm.

 

250€