MICROCAMERA PËR DVR

69€

 

PRODUKT I RI

Kamera Mini XD / Më e Vogla Full HD 1080P / Kamera Sigurie / Vizioni Nate / Rreze Infra / Mikro kamera DV / Zbulimi i Lëvizjes/ DVR

 

119€

  PRODUKT I RI

HD MINI KAMERA MD13 / E PAJISUR ME BATERI/  24 ORE REGJISTRIM/ RREZE INFRA/ ZBULIM I LEVIZJEVE/ KAMERA MBIKEQYRSE/ BATERI 2000mAh

Note: SHENIM

250€

Mikrokamera me ngjyra, me dimensione 12 x 12mm (mjaft të vogla) me infra të kuqe LED për të lejuar shikimin & filmimin edhe në mungesë totale të dritës.

250€

Mikro Kamera Profesionale me ngjyra dhe dimensione shumë të vogla, vetëm 12 x 12mm. Është e pajisur me mikrofon të ndjeshëm amplifikues dhe sensor CCD me funksion ditë & nate, që lejon mikro kamerën të kalojë automatikisht në vizion bardhë e zi, për përmirësimin e regjistrimit.

250€

Mikro kamera profesionale me ngjyra dhe përmasa mjaft të vogla, vetëm 9.5 x 9.5mm. Është e pajisur me mikrofon të ndjeshëm amplifikues dhe sensor CMOS, që bën të mundur filmimin ne mjedise me ndriçim minimal prej 0.008 LUX. Njësia e furnizimit me energji 5V.