SUPER MICRO-TELEKAMERA

Kjo pajisje është një telekamera ultra e vogël me difinizion të lartë dhe vizion të shkëlqyer gjatë natës. Përmasat janë vetëm 9.5 X 9.5 X 12mm, pesha 1 gr. Instalohet shumë thjesht dhe fshihet kudo. 

Ndricimi minimal është 0.008 lux dhe arrin të regjistrojë në errësirë të plotë. Sistemi i kodit TV është i aplikueshëm në të gjithë botën. Përdoret në banesa, ambiente bizneshesh, dyqane, pube, restorante, kantiere ndërtimi, magazina, për mbikqyrje etj.

SPECIFIKAT TEKNIKE:

 • ELEMENTI PICK UP: cip i vetëm 1 / 3 CMOS
 • SISTEMI KODIFIKIMIT: NTSC e PAL
 • NUMRI I PIXEL: NTSC: 656 (H) × 492 (V) PAL: 786 (H) × 576 (V)
 • SINJALI I PROÇESIMIT TË IMAZHIT: Digital Signal Processing System
 • PERMASAT E SENSORIT: 4,75 millimetri (H) x 3,55 millimetri (V)
 • RESOLUCION HORIZONAL: Linee: 520
 • SKANIMI I SISTEMIT:  2:1 i gërshetuar
 • NDJESHMERIA: 0.008Lux/F1.2
 • LENTET & KODI I PAMJES: 0.5mm F2.0 / 55 °
 • RAPORTI S / N: 48dB
 • DALJA VIDEO: 1.0V p-p/75ohm
 • PËRMASAT (L x W x H): 9,5 millimetra x 12 millimetra 9.5mmx
 • PESHA: 1gr
 • PUNA AKTUALE: 75mA
 • USHQIMI I ENERGJISE :DC: 3.3V-6V
 • TEMPERATURA PER FUNKSIONON: - 10 ° C ~ +50 ° C, më poshtë se 90% lagështirë relative
 • Lidhja: PIN1 => K kuqe DC5V PIN2 => E zeze GND PIN3 = VIDEO> E Verdhe OUT
350€