MIKRO KAMERA - MINI DVR DIGJITALE

Ky mini kit profesional, nw miniature, është ideal për filmime, për mbikqyrje në makinë, apo dokumentim me video të ngjarjeve dyshuese. Kjo pajisje, bazuar në teknikat e saj specifike, është një nga produktet më të mira të llojit të vet.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Përcaktimi i orës dhe datës.
  • Rregullim rezolucioni nga  328 x 280 në 720 x 576.
  • Dopio bateri me 18 orë pavarësi.
  • Kohëzgjatja e regjistrimit: 18 orë me rezolucion 640 x 480.
  • Kohëzgjatja e karikimit të baterisë: rreth 6 orë. 
  • Funksion i mbishkrimit të të dhënave.
  • Telekamera me ngjyra përfshirë 1m tel zgjatues.
  • Funksioni: Motion detection.
  • Monitor LCD 

PRODUKT EKSKLUZIV ME MARKË ITALIANE, ME GARANCI KONFORMITETI, E LËSHUAR NGA ENTET E CERTIFIKIMIT ITALIAN KONFROM LIGJIT: 2006/95/CE ; 1999/05/CE

 

900€