ORË ARGJENDI DVR + MICROCAMERA + RREZE INFRA

Orë speciale argjendi, e pajisur me mini kamera, me rezolucion të lartë dhe rreze infra, mikrofon dhe DVR të fshehur në brendësi të një ore dore. Kjo orë kryen regjistrime si video ashtu dhe audio, me kualitet të lartw dhe i ruan në memorien e brendeshme 4GB.

SPECIFIKA TEKNIKE

REZOLUCIONI I VIDEOS:

1920*1080 pixel

FORMATI I VIDEOS:

AVI

REZOLUCIONI I FOTOGRAFISE:

4032*3024 pixel

FORMATI I FOTOGRAFISE:

JPEG

SISTEMET OPERATIVE TE PERSHTATESHME:

Windows XP-VISTA-7 |MAC OS 10.4 | LINUX

KOHEZGJATJA E BATERISE NE RREGJISTRIM:

Rreth 1orë e 20 minuta

KOHEZGJATJA E BATERISE NE RREGJISTRIM ME IR:

Rreth 60 minuta

 

PRODUKT EKSKLUZIV ME MARKË ITALIANE, ME GARANCI KONFORMITETI, E LËSHUAR NGA ENTET E CERTIFIKIMIT ITALIAN KONFROM LIGJIT: 2006/95/CE ; 1999/05/CE

350€