Mikrokamera e ngjashme me çelës makine

Micro-kamera me regjistrues të fshehur ne një telekomande të zakonshme, sa vështirë ta dallosh nga nje telekomande normale. Ideale për operacione të fshehta.

Për shkak të struktures së saj, kjo pajisje është ideale si për regjistrimet statike dhe ato në lëvizje. Mbahet me vete ngjashëm sikur është një telekomandë porte apo makine. Mund të lihet në mes të një tufe çelesash dhe pa rënë në sy arrini të regjistroni çdo gje përreth jush, duke i’u lejuar të shihni regjistrimin më vonë me qetesi.

KARAKTERISTIKA TEKNIKE:

  • Rezolucioni i Videos: 1280×960
  • Regjistrim zeri: PO
  • Formati i Fotos: JPG
  • Formati i Videos: Avi
  • Lloji i lidhjes: USB (e përfshire)
  • Bateria e Brendeshme: Litiumi
  • Karikuesi: 220V (i përfshirë)
  • Kohëzgjatja e regjistrimit në mënyre të vazhdueshme: rreth 1 orë
  • Kohëzgjatja e karikimit të baterive: rreth 2 orë
  • Memoria e brendshme: Micro SD max 4 GB
350€