DVR KAMERA - CELES MAKINE AUDI

Çelësi për makina të tipit Audi, me sistem të brendshem të sofistikuar regjistrimi audio/video dhe rreze infra.

DVR çelës makine Audi përfshin nje mikrokamera me rezolucion të lartë qe i’u lejon të filmoni në situata investigative ekstreme. Është pothuajse e pamundur të ngjallni dyshime sepse mikrokamera është e fshehur në mënyre perfekte dhe çelesi është i ngjashëm me një çelës makine. Lihet për regjistrim sipër një tavoline, mbi një banak, në salla mbledhjesh, në zyre apo në shtëpi pa rënë aspak ne sy.

Kohëzgjatja e regjistrimit rreth 1 orë.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Formati i videos: AVI
  • Rezolucioni i  videos: 1920x1080
  • Formati i fotos: JPG
  • Memoria e brendshme :Micro SD Card deri ne 16GB
  • Rrezet infra te aktivizueshme
  • Bateria e rikarikueshme me litium
350€