MIKRO-KAMERA 20 ORËSHE SNK

Regjistrues profesional audio-video me rezolucion të lartë (640x480) i pajisur me opsionin Motion, kartë memorie SD deri në 32 GB dhe bateri që zgjat deri në 20 orë regjistrim.

Falë kësaj pajisje mund të filmoni për shumë ditë, duke ndëruar baterinë me një bateri të karikuar dhe kartën e memories nëse është e nevojshme. Falë formatit të videos dhe opsioneve të pajisjes, karta e memories 32 GB regjistron më shumë se 12 orë, duke e kthyer atë një në një micro-kamera ideale për filmime ditore.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

 • Pesha: 50gr
 • Sensori i imazhit: 2MP Color CMOS
 • Gradacioni i pamjes: 68 gradë
 • Ndriçimi minimal: 1 Lux
 • Formati i Memories: Micro SD card deri ne 32 GB.
 • Përmasat e Videos: 1 GB për 50 minuta.
 • USB: 1.1 dhe 2.0
 • Përshtatet me: Ëindoës 2000 / XP / Vista/7
 • Formati i  Videos dhe Fotos: Video = AVI format (640x480 @ 30 FPS), Picture = JPEG
 • Kohëzgjatja e Baterisë: 20 orë
 • Kohëzgjatja e Regjistrimit me max e memories: 12 orë
 • Bateri sekondare.
 • Bateritë: 2 bateri të rikarikueshme me litium
 • Kapaciteti i baterisë: 900mAh
 • Çertifikata: CE, FCC
 • Përmasat: 55mm x 18mm x 8mm + Paketimi i Baterisë
800€