MICRO-KAMERA 14 ORË ME OPSIONIN LEVIZJE MOTION

Micro-kamera 14 orë SNK është një mikro-regjistrues video dhe audio profesional, me rezolucion të lartë (640 x 480), me opsion Motion dhe kartë memorie SD deri ne 32GB. Regjistron deri në 10 orë me baterinë e vet dhe deri në 14 orë me opsionin Motion. Mund të regjistroni për 10 orë në vazhdimësi me baterinë e brendshme, duke pasur gjithmonë parasysh memorien e kartës SD.

SPECIFIKAT TEKNIKE: 

  • Asnjë pulsim drite led gjatë regjistrimit për fshehtësi maksimale.
  • Mundësi  regjistrimi me opsionin Motion Detection (sensor  lëvizje) për regjistrime të sakta pa humbje kohe.
  • Funzksioni Time Stamp (orari i regjistrimit i shkruar ne video) për evidentimin e orarit të saktë të çdo ngjarje.
800€