DETEKTOR PROFESIONAL PËR TELEKAMERA START

Detektor Profesional pwr gjetjen e mikro-telekamerave. I pajisur me dy led të ndritshëm të fuqishëm që pulsojnë dhe bëjnë të mundur që detektori të gjejë çdo telekamer qoftë me transmetues radio apo e lidhur.

Vepron me anë të luminishencës së lenteve të kamerave.

Produkt profesional i thjeshtë për t’u përdorur.

Funksionon me 4 bateri AAA të përfshia në paketim.

650€