Detektor për Telekamera

Tregues Special i telekamerave Wirless ose të lidhura me tel.

Ky detektor është i aftë të gjejë valët Wirless, me 4 tregues led në afërsi dhe rregullues të ndjeshmërisë. Ky detektor është i pajisur gjithashtu me lente me 4 led të përhershëm, ndërsa arrin të gjejë në të njëjtën kohë cdo telekamer në ambientin që po bonifikohet.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Rregulluesi i Ndjeshmërisë: Manual
  • Fuqia e kërkuar: 1.5V, AAA x2
  • Rrezja e marjes: 1 Mhz-6500Mhz
  • Lentet optike: IR lente profesionale
  • Materiali: ABS
  • Përmasat: 108x48x18mm
  • Pesha: 50g

PRODUKT ESKLUZIV PËR TREGUN ITALIAN CE. ME DEKLARATA E KONFORMITETIT LËSHUAR NGA  SUBJEKTET E CERTIFIKUARA. PËRPUTHSHËRI ME: 2006/95 / EC, 1999/05/ EC

290€