Detektorë për telekamera videoskaner

Detektorë sinjalesh dhe telekamerash wirless profesional.

KARAKTERISTIKA TEKNIKE:

  • Banda ISM: 0.9~5.8 GHz
  • Frekuenza: nga 900 MHz në 3 GHz dhe nga 5 GHz në 6 GHz
  • Çelës: Auto / Manual
  • Antena: SMA
  • Kohëzgjatja e baterisë: 3 orë
  • Ushqimi: DC 5 V , 650mA(MAX)or AA Battery DC 1.5V x 4
  • Ekrani: 2.5″ Color TFT Monitor
  • Shfaqja e frekuencave: LCD
  • Përmasat: 123 (L) x 74 (Ë) x 35 (H) mm
  • Pesha: 280g
900€