Detektorë për mikropërgjues SF Profesional

Detektorë për Mikropërgjues me kanale dhe ndricim led

Detektori Sp Profesional qëndron në krye të listës së pajsijeve teknologjike dhe është i aftë të zbulojë mikropërgjues në ambiente të ndryshme në banesa, ambiente biznesi, private etj. Gjithashtu, detektori SP professional arrin të gjejë të gjitha mikrokamerat wireless spiune edhe të celularëve.

Ky instrument i shkëlqyer operon në frekuencat nga 50MHz në 6.0 GHz

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Fuqia: Ni-MH 7.2V bateri të rikarkueshme
  • Kohëzgjatja e baterive: 3 ditë pas një karikimi të plotë.
  • Frekuenzat operative: nga50 MHz në 6.0 Ghz
  • Përmasat: 14x8x2.5 cm
  • Pesha: 235g
  • Kufjet dhe karikuesi i baterive të përfshira
530€