Detektorë për Mikropërgjues Analog dhe Dixhital RR 761

Detektorë profesionalë për gjetje mikropërgjues dhe i aftë t’iu sigurojë nja analizë të detajuar të valëve transmetuese në ambient. Përveç gjetjes së prezencës së sinjalit RR761, gjithashtu tregon dhe intensitetin e tij, me qëllim të zbulimit  me kujdes të burimit të transmisionit dhe identifikimit të llojit të sinjalit present.

Funksionimi i Detektorit:

 • Shfaqia e intensitetit të çdo sinjali transmetimi të ndarë veçmas.
 • Përdorimi në mënyrë automatike për shfaqien e sinjaleve transmetuese që kalojnë një sasi të caktuar alarmi.
 • Përdorimi i detektorit RR 761 si analizues spektri për të shfaqur intensitetin e cdo frekuence në shkallën e përcaktuar (maksimumi i shkallës nga 25 Mhz në 6 Ghz)

Përdorimi i detektorit RR761 do i’u lejojnë që të gjeni në mënyrë të shpejtë valet transmetuese të  rrezikshme dhe n.q.s. është e nevojshme ti memorizoni, në mënyrë që ti shikoni më vonë me qetësi.

Për informacione të mëtejshme mbi përdorimin e këtij detektori profesional gjatë kontrollit të ambienteve  nga mikropërgjuesit apo ndërhyrjet TSCM mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet postës tonë elektronike.

PAKETIMI PËRFSHIN:

 • DETEKTOR PËRGJUESISH ANALOG DHE DIXHITAL RR 761.
 • USHQYES DHE KARIKUES BATERISH
 • MANUAL PËRDORIMI

SPECIFIKA TEKNIKE:

 • Besueshmëri ekstreme.
 • Përmasa portabël.
 • Gjetje e valëve transmetuese nga valë standart deri tek valët komunikuese të telefonise (GSM, UMTS, 3G, 4G-LTE, WIFI, DECT, BLUETOOTH e të tjera).
 • Gjetja e çdo transmetuesi analog dhe dixhital nga 25 Mhz në 6 Ghz.
 • Analizë e spektrit me shkallë të caktuar (shkalla maksimale 25 Mhz – 6 Ghz)
 • Tregues sinjalesh GPS dhe GSM.
 • Rregullim i nivelit të alarmit.
 • Memorizim i transmetimeve mbi sinjalin e alarmit.
 • Tre mënyra skanimi, standarte për një, automatike multistandarte dhe analizues spektri.
2600€