DETEKTORË PËR MIKRO-PËRGJUES RR19MKII

Detektori professional RR19MKII për gjetjen e mikropërgjuesështë një mjet mjaft i përdorshëm për lokalizim, në ambiente ose makinë, të transmetuesve audio-video të fshehur, apo mikropërgjuesve.

Detektori RR19MKII është më i shituri në treg dhe konsiderohet si më profesionali.  Kap sinjalet nga 1Mhz deri në 6 Ghz. Shumë i përshtatshëm për gjetjen pa zhurmë të sinjaleve RF dhe për aplikacionet e kundra-përgjimit, bonifikimeve ambientale dhe kompanitë e sigurisë.

PAKETA PËRFSHIN:

  • Baterive NiCd.
  • Karikues baterish.
  • Antenë teleskopike me 7 elemente.
  • E pajisur me artopolant për degjimin e sinjaleve akustike,
  • Sistem me vija grafike led që tregojnë intensitetin e sinjalit RF.
480€