TELE MIKRO-KAMERA E FSHEHTË 4G APS

Një kamera e  jashtëzakonshme e cila transmeton video të drejtpërdrejtë në distancë të pakufizuar duke përdorur rrjetin 4G LTE, Mjafton të vendosni një kartë SIM të thjeshtë direkt brenda mikro kamerës (nuk ka nevojë për routerë të jashtëm wifi ose paisje shtesë) dhe do të shikoni direkt nga telefoni juaj smart.

Kjo mikro kamera spiune është gjithashtu e pajisur me një vend i caktuar për kartë microSD 128GB, e aftë të regjistrojë deri në një javë.

Ky aparat i thjeshtë, është i pajisur me teknologjitë më të përparuara që e bëjnë këtë produkt ideal jo vetëm për agjencitë hetuese dhe profesionistët, por edhe për të gjithë ata që kanë nevojë për të monitoruar në distancë atë se çfarë ndodh në një mjedis të caktuar.

Kamera APS 4G ka tre karakteristika të ndryshme:

  • Konfigurim të shpejtë dhe intuitiv me anë të udhëzimeve të thjeshta në shqip.
  • Transmetimi i drejtpërdrejtë i videove të marra duke përdorur rrjetin 4G / LTE.
  • Video incizim i regjistruar në kartën microSD të lëvizshme deri në 128GB (në gjendje të mbajë deri në 168 orë regjistrime).
  • Mundësia për të zgjedhur llojin e regjistrimit (regjistrimi i vazhdueshëm 24/7 / regjistrimi në lëvizje) në distancë nëpërmjet aplikimit.
  • Mundësia për të parë regjistrimet e përfshira në kartën microSD nga distanca nëpërmjet aplikimit.
  • Mundësia e shkarkimit të drejtpërdrejtë të regjistrimeve direkt në smartphone përmes aplikimit.
  • Mundësia e aktivizimit të njoftimeve në rast të lëvizjes sipas kërkesës.

Kjo kamera mundësohet nëpërmjet:

  • Njësisë së furnizimit me energji elektrike të përshtatshme 12V.
  • Furnizimit me energji elektrike të makinës 12V (foleja e çakmakë të makinës)
  • Përmes baterive të makinave (nuk përfshihen) me anë të një kablli përshtatës të veçantë (opsional) që lejojnë operimin autonomy.

Kjo mikro-kamera ka një absorbim prej më pak se 400mAh në 12V dhe për këtë arsye mund të punojë për një javë të tërë në një autonomi të plotë nëse lidhet me një bateri të përbashkët të makinës 12V 80A.

UPDATE: Madhësia e kamerës 4G APS është mjaft e vogël në 65 * 40 * 25mm. Lente optike

1200€