REGJISTRUES ZERI - 500 ORE REGJISTRIMI TE VAZHDUESHME

LISTIM I RI

REGJISTRUES ZERI   500 ORE REGJISTRIMI TË VAZHDUESHËM

SUPORTON KARTE MEMORIE 128 GB – REGJISTRON DERI NE 60 m

SMART – CHIP; 128 GB; ENKRIPTIM FOLDERI; REGJISTRIM ME AKTIVIZIM ZERI; LIDHJE ME SMARTPHONE; PAJISUR ME MAGNET

 • Regjistrues i Jashtëzakonshëm Zëri, pa karikim të rëndë.
 • E pajisur me bateri të integruar litium të polimerit me kapacitet të lartë dhe sistem inteligjent i menaxhimit të energjisë, duke zvogëluar konsumin e energjisë të regjistrimit, rreth 500 orë kohë të gjatë regjistrimi për të përmbushur nevojat tuaja.
 • BateriLitiumPolimeri
 • 500 orë Regjistrimi t ëvazhdueshëm
 • Menaxhim inteligjent i energjisë AI

Regjistrues Zëri Multi-funksional

 • I lehtë për t’upërdorur
 • Regjistrim HD
 • Pajisur me magnet
 • Regjistrim për kohë të gjatë
 • Regjistrimi me një klikim
 • Regjistrimi i Aktivizuar i Tingullit
 • Suporton kartë memorie128G
 • Memorje e brendshme e integruar
 • Ekriptimi I Dokumentit (vendosni paswordin tuaj personal)
 • Pa tingull- Pa dritë
 • Reduktimi i zhurmës në distanca të gjata
 • Ruan skedarët automatikisht kur humbet energjia
 • Regjistrimi me një klikim për të parandaluar gabimet operacionale
 • Butoni i pavarur i regjistrimit, butoni i aktivizimit të zërit i pavarur, për të shmangur operacionet e vështira
 • Cilësia e zërit pa humbje
 • Regjistrimi 384KBPS, i qartë dhe natyror, zvogëlon shtrembërimin, fuqinë e fortë shpërthyese, mund të përpunojë imtësisht tingujt e dobët, të rikthejë skenën reale, të përmbushë kërkesat tuaja të cilësisë së tingullit
 • Buton përRegjistrim me Aktivizim Zëri
 • Funksioni Aktivizimit tw Zwrit. Kur tingulli është më i madh se 30 decibel fillon regjistrimi. Nëse tingulli është më pak se 30 decibel, regjistruesi ndalon regjistrimin, duke ju ndihmuar të kurseni energji dhe memorie.
 • Modaliteti standard / NOR
 • Modaliteti i regjistrimit të aktivizuar nga tingulli / VOR

Sipas mjedisit, distanca e regjistrimit është rreth 60 metra. Për sa kohë që veshi i njeriut mund të dëgjojë tingullin, regjistruesi mund të regjistrojë.

Gjatë proçesit të regjistrimit, nuk lëshon dritë, i pajisur me magnet. Vendosni ambientin ku jeni të interesuar.

Teknologjia e kriptimi tdixhital, skedarët janë më  të sigurtë.

Kriptimi i skedarit për të parandaluar vjedhjen.

Lidhje kompjuterike dhe lidhje me telefonin celular (lidhja e telefonit celular suporton vetëm Android)

Mbështetni lidhjen OTG të telefonit celularAndroid, mund të dëgjoni regjistrimin në celular, tëshikoni skedarët e menaxhimit tëngarkimit në çdo kohë (vetëm për telefona Android).

169€