REGJISTRUES DIGJITAL ZËRI - 19 DITE KOHE PUNE

PRODUKT I RI 

REGJISTRUES DIGJITAL ZËRI - 19 DITE KOHE PUNE

 

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

[Regjistrues Digjital Zëri, i pajisur me magnet të fortë] - Thithja e fortë magnetike bën që regjistruesi të ngjitet kudo, nën shtrat, tryezë zyre, makine, duke e bërë regjistrimin të lehtë dhe të fshihet lehtësisht.

[Reduktim i Zhurmave]  Tingulli i regjistrimit është 40% më i qartë se regjistruesi digjital normal i zërit.

[Saft] Një kyçje e fjalëkalimit gjithashtu e bën regjistruesin tuaj të zërit një mbajtës të sigurt dhe sekret (të vendosur në kompjuter).

[Regjistrues profesional PCM Flawless] - Modulim profesional regjistrimi, stereo autentike. Është i pajisur me çip GMY dhe DGC (zvogëlim  zhurmë), që ju bëjnë të shijoni regjistrim të pastër kristal HD në klasa, leksione, takime, fjalime, intervista, prova etj.

[Aktivizim Zëri,  i Lehtë në Përdorim] - Ky regjistrues zëri është i lehtë në përdorim. Shtypni butonin "on" për të filluar regjistrimin dhe butonin "off" për ruajtjen e tij.

[50m2 Regjistrim në distancë të gjatë] - I pajisur me mikrofon me ndjeshmëri të lartë, i cili regjistron pastër dhe lehtësisht zërin brenda 50m2.

199€