Regjistrues Digjital REC20VJ VOR; Autonomia aktuale 120 ditë (4 muaj) në gatishmëri dhe 320 orë regjistrim.

   PRODUKT I RI

Regjistrues Digjital REC20VJ VOR; Autonomia aktuale 120 ditë (4 muaj) në gatishmëri dhe 320 orë regjistrim.

 • REC20VJ: Mikro Regjistrues Digjital vox (aktivizim zëri) usb;
 • Përmasa 49x35x23 mm;
 • 4 muaj (2800 orë) në gatishmëri, ose 320 orë, me cilësi të regjistrimit audio 128 kbps;
 • Data dhe Ora në Regjistrime.
 • Bateri e Brendshme e Rikarikueshme.

Nëse p.sh., pajisja vihet në veprim në një mjedis ku mesatarisht ka tinguj, zëra dhe zhurmë për 5 orë në ditë (ose në një automjet që qarkullon 5 orë në ditë), REC20VJ i’u lejon mbikëqyrje të plotë audio për më shumë se dy muaj aktualë.

Një tipar tjetër i REC20VJ është data / koha e saktë në skedarë. Për më tepër, REC20VJ mund të gjenerojë deri në 9999 skedarë audio, falë proçesorit quadcore Samsung.

Regjistruesit tanë kanë një aktivizues profesional zanor dixhital VOR: ata nuk krijojnë një skedar të vetëm të madh që përmban qindra ose mijëra fragmente audio, por një skedar të vetëm për secilën fazë të aktivizimit. P.sh. në makinë, gjenerohet pothuajse gjithmonë një skedar i vetëm për secilën lëvizje të automjetit.

Bateri e brendshme e rikarikueshme dhe madhësi kompakte. Nuk ka nevojë për bateri të jashtme ose energji të jashtme. Pajisja ofron rezultate të shkëlqyera edhe në kushtet e vështira akustike të automjeteve motorike.

 • Format audio me cilësi të lartë WAV 128Kbps 32KHz.
 • Data / ora në skedarë.
 • Mund të gjenerojë deri në 9999 skedarë audio.
 • Fshehje e lehtë.
 • Aktivizues zëri VOR i kontrolluar dixhital.
 • Lehtësi përdorimi.
 • Aktivizimi i menjëhershëm i regjistrimit, me anë të një çelësi.

- Jepet magnet ngjitës, për pozicionimin në pjesët metalike.

- Ndezje e menjëhershme: thjesht rrokullisni çelësin në ON dhe pajisja është tashmë aktive.

- Aktivizues zëri VOR me ndjeshmëri të rregullueshme me anë të një 'makinë prerëse' speciale.

- Lidhja me PC përmes portës USB me kabllo për shkarkimin e regjistrimeve të dhëna.

- Bateri e rikarikueshme e integruar.

- Për të rikarikuar baterinë, thjesht lidheni atë për 6 orë në çdo port USB përmes kabllos USB të furnizuar (portat USB të PC, banka e rrymës, USB në makinë, karikues USB për celularë, etj.)

- Për të dëgjuar regjistrimet, duhet të jetë e lidhur me çdo PC ose MAC duke përdorur kabllon speciale USB të furnizuar.

- Skedarët audio mund të dëgjohen me çdo paltformë multimediale (Windoës Media Player, WinAmp, AVS, VLC).

- Kabulli USB nuk është tip standard komercial, por është i koduar me PIN. Vetëm poseduesi i kabllos USB mund të ketë qasje në regjistrime, të karikojë baterinë dhe të përdorë pajisjen.

- Ju lejon të mbroni skedarët në memorie dhe të parandaloni përdorimin e paautorizuar të pajisjes.

420€