REGJISTRUES AUDIO 640 ORE; AKTIVIZIM ZERI; DEGJIM NGA DISTANCA NE FM; PERMASA JASHTEZAKONISHT TE VOGLA

 PRODUKT I RI

 

PERSHKRIMI I PRODUKTIT:

1.      Regjistrues zëri në nivel profesional, portabël, kompakt dhe i përshtatshëm.

2.      Filloni regjistrimin / audio dhe e ruani atë me një klikim; I thjeshtë në përdorim.

3.      Thithje e fortë magnetike, mund ta thithni atë nën tryezë / në makinë etj.

4.      Kriptimin e skedarëve. Fshehja e të dhënave me password.

5.      Ruan automatikisht regjitrimin nëse fiket; Regjistrim inteligjent i aktivizuar nga zëri; pa asnjë shenjë gjatë regjistrimit.

6.      Transmetues i integruar FM, distanca e gjatë merr zërin.

 

SPECIFIKIMET

 • Përmasa e Produktit: 70 mm × 30mm × 20 mm
 • Kapaciteti: 8 GB
 • Pesha neto: 65g
 • Formati i regjistrimit: WAV
 • Formati i muzikës mbështetëse: MP3 / WAV / APE / FLAC
 • Shkalla e regjistrimit: 48Khz
 • Koha e gatishmërisë së baterisë: 640 orë
 • Frekuenca: 20 ~ 20Khz
 • SNR: ≥80DB
 • Modulimi i frekuencës: 88-108.0MHz
 • Regjimi i regjistrimit: Kontrolli zanor / manual
 • Furnizimi me energji elektrike: Bateri e integruar në polimer litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 3200mAh

 

 

179€