ORË TRYEZE WIFI NË KOHË REALE

Mikro-kamera WiFi e fshehur në orën moderne të tryezës, ky produkt i jashtëzakonshëm mund të lidhet drejtpërdrejt me rrjetin Wifi të shtëpisë ose zyrës tuaj dhe të monitorini mjedisin në të cilin ndodhet pajisja në distancë të pakufizuar. Duket si një orë me zile me bateri të zakonshme (litium i integruar), por fsheh mundësinë e xhirimit të videos dhe audios (me zbulimin e lëvizjes) dhe ruajtjen në një kartë micro SD. I menaxhueshëm direkt nga largësia, ju lejon të shikoni dhe regjistroni nëpërmjet Iphone ose  smartphones Android dhe nga një PC.

Ky produkt është ideal për monitorimin e zyrave dhe shtëpive, si dhe transmetimin e imazheve në cilësi të lartë, ka mundësinë e regjistrimit të imazheve nga distanca si nga kompjuteri juaj në shtëpi dhe nga telefoni juaj Android ose Iphone / Ipad.

Një tjetër funksion i rëndësishëm është dëgjimi mjedisor, nga kompjuteri juaj ose smartphone ju mund të aktivizoni sistemin e dëgjimit ambiental, në mënyrë që të dëgjoni se çfarë ndodh në ambientin ku është vendosur ora.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

  • Sensori i imazhit: HD720P / 30fps
  • Audio: F2.2 FOV: 100 °: 25cm Pafundësi
  • Wireless: IEEE802.11 b / g / n
  • Modaliteti Wireless: AP / STA
  • PC WIFI Video: 720P 1280x720
  • Mobile WIFI Video: 720P 1280x720
  • Memoria: Mikro SD (TF) deri në 32GB
  • Sisteme operative të mbështetura: IOS, app Andoid