Orë Dore Elektronike Pajisur me Mini - Kamera 1080P; HD Regjistrues Video & Audio Digjitale; Kamera e Vogël Mikro e Padukshme; Cip i Integruar për Reduktimin e Zhurmave

Orë Elektronike Dore Pajisur me Mini - Kamera 1080P HD

Regjistrues Video & Audio Digjitale - Kamera e Vogël Mikro

Cip i Integruar për Reduktimin e Zhurmave

SPECIFIKAT E PRODUKTIT

 • Kamera dhe regjistrues zëri 1080P HD
 • Stabilizimi i Lëvizjeve
 • Regjistrimi me një klikim i thjeshtë për t’u përdorur
 • Një klikim (shtypje e shkurtër) regjistrimi i videos
 • Me një klikim (shtypje e gjatë) regjistrim zëri
 • Me një klikim (shtypje e shkurtër) shkrepje fotografie
 • Teknologji lëvizje kundër dridhjeve për t'ju ndihmuar të regjistroni çdo moment 1080P
 • HD Kënd i gjerë regjistrimi
 • Sensor Anti-dridhje
 • Çip i integruar për zvogëlimin e zhurmës
 • Teknologjia akustike DSP + ndan automatikisht zhurmën dhe valët e zërit në mjedise të ndryshme për të regjistruar cilësinë e vërtetë të zërit.
 • Regjistro burimin e zërit
 • Reduktimi inteligjent i zhurmës
 • Reduktimi i zhurmës së valëve
 • Audio HD
 • Funksioni i kodimit të skedarit
 • Funksioni automatik i kodimit të skedarit për të mbrojtur privatësinë tuaj


 

 

119€